Olijfolie proeverij

De eerste!

De eerste olijfolie proeverij is een feit!

Olijfolie proeverij

Wat hebben wij enorm genoten vorige week. De eerste olijfolie proeverij is een feit!

Na een hartelijke ontvangst van gastvrouw Nathalie en een korte introductie van ons, over olijven, herkomst en productie van olijfolie stond iedereen te trappelen om te gaan proeven. Om niet beïnvloed te worden door de verpakking hebben wij de olijfolie in neutrale flesjes overgedaan. Voor deze proeverij gebruiken wij uitsluitend extra vierge olijfolie uit Andalusië van goede kwaliteit. 

n een opbouw van mild naar wat pittiger hebben de vriendinnen eerst puur geproefd. Leuk om te zien dat iedereen dat op zijn eigen manier ervaart en interpreteert naar eigen referentiekader en smaak.
Daarna de olijfolie in verschillende samenstelling geproefd met verschillende hapjes. Tomaten, aardbeien, belegen kaas, serranoham en mango. Verrassing alom over hoe olijfolie een smaak naar beneden kan halen of juist op kan trekken. 1,5 uur was zo voorbij. 

Uiteraard hebben wij ook feedback gevraagd. Iedereen was positief en heeft meteen een bestelling in de webshop gedaan. Deze bestelling hebben wij na een uur direct afgeleverd.
Puntje ter verbetering was dat wij geen formulier voor de proefnotitie en pennen hadden. Die nemen we mee voor de volgende keer.

Tips en weetjes

Wil je ook een keer een proeverij bij je thuis? Voor regio Utrecht te boeken in de webshop.

klik hier om de proeverij te boeken.

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *