Links & Info

Responsief, mobielvriendelijk website-ontwerpen. Bent u op zoek naar een maatwerksite? Of wilt u uw huidige website vernieuwen?
Wij verwelkomen u graag in één van onze mooie vakantiewoningen in Andalusië, of beter gezegd in de driehoek Torrox, Frigiliana en Nerja. Boek uw vakantie in uw eigen beschermde omgeving. Al onze accomodaties zijn uitgerust met een perfect werkende internet verbinding!
Alle activiteiten in en rondom Nerja: auto, boot, motor, elektrische scooter, supboard.
Bij Retroroad draait alles om beleving! Wij verhuren puntgave Volkswagen oldtimer campers en organiseren een ruim scala aan trips en familie-, vrienden- of teambuildingactiviteiten. RetroRoad is ontstaan uit 25 jaar passie voor Volkswagen en oldtimers.
La Casita Cactus is een luxe vakantiewoning midden in het oude stadscentrum van Vélez-Málaga op maar 5 kilometer van het strand. Vélez-Málaga ligt in de Axarquía regio, een relatief onontdekte streek in Andalusië. Hier drink je nog koffie voor een euro tussen de Spanjaarden op het plein en klinkt er geregeld Flamenco door de straten. Je kan met twee tot vier personen in La Casita Cactus verblijven en genieten van het fantastische dakterras met panoramisch uitzicht.
Voel je jezelf gespannen, of heb je het gevoel dat je hoofd overloopt? Dan is het tijd voor jezelf! Zet nu de knop om en zet jezelf bovenaan je prioriteitenlijstje! Met gezichtsbehandelingen, mindfulness oefeningen, massages, coaching en workshops begeleid ik je naar een ontspannen leven, waarin je meer kan genieten en beter bestand bent tegen periodes van drukte en stress.Iedereen voelt zich wel eens opgejaagd en / of onrustig. Dit is niet nodig! Iedereen verdient het om zonder stress en onrust te genieten van dit leven.

Heijdra Vleesvee is een veelzijdig bedrijf met als thuisbasis een duurzame rundveehouderij in IJsselstein.
Edwin en Anita: “Wij kopen volwassen runderen aan van bedrijven in Nederland en onze buurlanden. De dieren verblijven enkele maanden op ons bedrijf voordat ze via de ambachtelijke slagers of horeca-ondernemers naar de Nederlandse consumenten gaan. Al onze dieren verblijven in een comfortabele ruime hellingstal op stro. Wij zijn een van de initiatiefnemers van de Keten Duurzaam Rundvlees, waarbij verschillende vleesveehouders, slachterijen, grossiers, slagers en andere afnemers van kwaliteitsrundvlees zijn aangesloten. Ons bedrijf staat open voor bezoekers. Bel even als je langs wilt komen, dan nemen we de tijd voor je.”

 

Met veel liefde en oog voor detail hebben wij onze villa begin 2022 opgeknapt en ingericht. Via het elektrische hek en lange oprijlaan bereik je Casa Viñuela. De Casa biedt plaats aan 6 personen. Het huis heeft 3 slaapkamers met airco en 2 badkamers en een woonkamer met open keuken. De luxe keuken is volledig ingericht met 5 pits gasfornuis en elektrische oven, wijnkoelkast, porseleinen en aardewerk servies en voldoende glazen. Verder kun je genieten van koel water en ijsblokjes uit de dubbeldeurs koel-vrieskast.

In de arena (buitenplaats) ligt het grote zwembad (9×4,5) met 6 houten ligbedden met allweather kussens. Verder vind je op het ruime terras een buitenkeuken met bbq meubel met grote gasbbq, 2 eettafels waarvan er één is overkapt met schaduwdoek. Aan de voorkant van het huis bevindt zich nog een terras met luxe loungeset waar je heerlijk uit de zon kunt zitten.