"People who love to eat are always the best people" - Julia Child

Al jaren hebben wij interesse in goed en gezond eten met verse producten. Een druk leven met fulltime banen en kinderen maakt dat er niet altijd tijd is voor uitgebreide maaltijden. Het is onze uitdaging om toch iedere dag iets lekkers, gezond en voedzaams op tafel te zetten. De inspiratie van anderen helpt daarbij. Graag geven wij onze opgedane kennis en ervaring (en ook wij leren nog ieder dag) door in onze blogs. Wij delen graag leuke adressen, interessante (nieuwe) producten en (kook)tips. Misschien heb je er wat aan. Heb jij een goede tip? Mail ons of laat een reactie achter onder de blog.

Even voorstellen
Annejet en Marcel

Wij zijn allebei gek op reizen het liefst zijn we in Andalusië en dan omgeving Velez Malaga. Maar ook in Zwitserland ( Obergoms ) en Italie zijn we graag. Annejet is gek op koken en Marcel op fotograferen. Door dit te combineren krijg je een leuke mix van mooie momenten die we graag met jullie delen.

Laatste updates

Alles

Casa Vinuela

Casa Vinuela In het zuiden van Spanje in Andalusie iets ten oosten van Malaga ligt deze boutique villa verscholen in de bergen Onze Spaanse Casa!

lees meer »
Alles

Tomaten in de hoofdrol

Tomaten in de hoofdrol Augustus/ september is de tijd van de tomaten. Op dit moment van het jaar zijn ze het lekkerst. Met tomaten kun

lees meer »
Alles

Olijfolie proeverij

Olijfolie proeverij De eerste! De eerste olijfolie proeverij is een feit! Olijfolie proeverij Wat hebben wij enorm genoten vorige week. De eerste olijfolie proeverij is

lees meer »